SPF 30 FÉNYVÉDŐ KRÉM

Cikkszám: 17-011
Termékek >>
Szabadban dolgozol, sportolsz, napozol? Vigyázz bőrödre ? napsütésben is! A PLUM SPF 30 fényvédő krém olyan fényvédő anyagot tartalmaz, amely behatol a bőrbe. Amikor az UV sugár eléri a bőrt, a szűrő elnyeli a sugárzást, megvédve az alsó bőrrétegeket.

Kézkrém,bőrápoló,védőkrém.

Az emberek bőre nem egyformán reagál a nap sugaraira. Mondj búcsút a sötétbarna, érzékeny bőrnek, egy hosszú szabadban töltött munkanap után az új PLUM SPF 30 fényvédő krém segítségével!A PLUM SPF 30 fényvédő krém előnyei? Megvéd az UVA és UVB sugaraktól, ameddig Ön a napsütésbentevékenykedik.? Glycerint és E vitamint tartalmaz, ezzel táplálva bőrét.? Segíti és újraépíti a bőr természetes védekező mechanizmusát.? Parabén és illatmentes.? Vízálló.? 100 ml-es felhasználóbarát tubusban kapható, zsebben, táskában,szerszámosládában egyaránt könnyen elfér ? így kéznél van, amikor szükséged van a védelemre.
Hol, hogyan és milyen gyakran használd a fényvédő krémet?? Használj fényvédő krémet, amikor a napsütésben tartózkodsz (ne csak akkor, amikor szabadnapos vagy).? Kenj krémet azokra a testrészeidre, amelyeket nem fed a ruha,vagy sapka.? Használd kb 20 perccel azelőtt, mielőtt a napra mennél.? Kend be újra és újra a bőröd? elsősorban fürdés után, amikor sokat izzadsz, vagy, miután szárazra törölted bőröd.

Kézkrém, bőrápoló, védőkrém.


Ár: 0 Ft +Áfa / db
(bruttó: 0 Ft / db )
db  


A https://258.hu weboldal sütiket (cookie) használ a teljeskörű működésért. További információ